Homeopatia ihmisille

Mitä homeopatia on?
Homeopatia on kokonaisvaltainen ja yksilöllinen hoitomuoto. Homeopatia pyrkii korjaamaan elimistön epätasapainotilan tukemalla kehon omia
parantavia kykyjä ja näin käynnistämällä paranemisen.

Homepaattisen lääkeperiaatteen mukaan ”sama hoitaa samaa”. Tämä tarkoittaa sitä, että lääke, joka terveellä ihmisellä aiheuttaa sairausoireita, voi
parantaa samat oireet sairaalla ihmisellä.

Homeopaattiset lääkeaineet ovat pääosin peräisin kasveista, mineraaleista ja eläinkunnasta. Valmistusvaatimukset ja kontrolli ovat yhtä tiukat kuin perinteisissä lääkkeissä (GMP). Homeopaattiset pillerit sisältävät maitosokeria ja vaikuttavaa ainetta. Ne eivät sisällä sidosaineita, gluteenia tai väriaineita. Homeopaattiset lääkkeet eivät ole synteettisiä.

WHO:n mukaan homeopatia on nopeimmin kasvavia vaihtoehtolääkinnän hoitomuotoja EU:ssa.

Tiesitkö että Euroopassa koululääketiede ja homeopatia täydentävät toisiaan? Saksassa joka kolmas lääkäri käyttää homeopatiaa, Ranskassa 90 prosenttia vanhemmista käyttää homeopatiaa lapsilleen ja itselleen ja myös eurooppalaisissa sairaaloissa käytetään homeopatia.

Saankohan minä apua homeopatiasta?

Näin kyselevät kaikenikäiset asiakkaani. Oireiden ja sairauksien kirjo on laaja. Apua saa sekä akuutteihin että kroonisiin vaivoihin, esimerkiksi nenä-, korva- ja kurkkuvaivoihin, allergiaan, päänsärkyihin, unettomuuteen, PMS:ään, vaihdevuosioireisiin ja psyykkisiin oireisiin kuten ahdistukseen.
Homeopatia auttaa myös pikkulasten uniongelmiin, lasten koliikkiin ja kipuun ensihampaita tekevillä vauvoilla, ja siitä saa tukea raskauden aikana ja synnytyksessä.

Taustani

Olen Camilla Lundqvist, klassinen diplomihomeopaatti ja farmaseutti. Lisäksi olen syventänyt tietojani kansainvälisessä homeopaattikoulu Dynamiksessa. Olen myös Suomen Homeopaatit ry:n jäsen.

Homeopatia ei tullut sattumalta elämääni. Vaarini opetti minulle yrttilääkinnän parantavan voiman ja tämän luonnollisen tavan hoitaa ja vahvistaa omaa terveyttä. Opin myös arvostamaan puhtaasti viljeltyjä tuotteita ja luonnon antimia.

Ymmärtääkseni kehoa pintaa syvemmältä lähdin opiskelemaan farmasiaa, joka auttaa ymmärtämään kokonaisuutta eri näkökulmista.

Elämä maalla ja eläinten hoito täyttää hyvin vapaa-aikani. Homeopaattina olen oppinut valtavasti omien lastenlapsien kautta ja saanut seurata homeopatian parantavaa voimaa.

Mitä vastaanotolla tapahtuu?

Ensimmäinen tapaaminen kestää noin 1-1,5 tuntia. Käymme perusteellisesti läpi terveydentilasi. Aikaisemmat tapahtumat elämässäsi voivat vaikuttaa
tämänhetkiseen terveyteesi.

Saat homeopaattisen lääkkeen, joka otetaan suun kautta.

4-6 viikon päästä tarkistetaan, miten hoito on vaikuttanut, ja tehdään jatkosuunnitelma.

Jos sinulla on useampia kroonisia vaivoja, hoito voi kestää pidempään ennen kuin saavutat optimaalisen terveydentilasi. Jos peruskuntosi ja terveytesi
ovat hyvät, paranet todennäköisesti nopeammin.

 

Hinnat:

– Vastaanotto: 80 € (1-1,5 h)
– Alle kouluikäiset lapset 60 € (60 min)
– Päivystyksen puhelinneuvonta 40 € (20min)

Maksutapa: käteinen tai sopimuksen mukaan. Hintoihin sisältyy homeopaattinen lääke ja arvonlisävero 24 %.

Peruutusehdot: Mahdolliset peruutukset tulee tehdä niin nopeasti kuin mahdollista, kuitenkin viimeistään 24 tuntia ennen hoitoaikaa. Peruuttamattomasta hoitoajasta tai liian myöhään peruutetusta ajasta veloitamme täyden hinnan. Lääkärintodistusta vastaan emme peri maksua.

Käyntiosoite:
Vanha Rannikkotie 678, 10710 Snappertuna, Raasepori.
Vierailut ja tilakäynnit vain sopimuksen mukaan.

Y-tunnus: 2383892-7.

Ota yhteyttä

Jätäthän joko sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron, jotta voimme olla teihin yhteydessä.


Suomi