My Day

My Day on voimaannuttavaa maatilatoimintaa kodinomaisessa ympäristössä eläin-, puutarha tai luontoavusteisesti. Se sopii niin ryhmille kuin yksilöille. Painopisteenä toiminnassa on elämyksellisyys, toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja dialogisuus.

Maatilatoiminta tähtää hyvinvoinnin tukemiseen, elämänhallinnan parantamiseen, arjessa jaksamiseen ja sosiaaliseen kuntoutukseen. Toiminnassa edetään aina yksilön ja ryhmän mukaan.

Maatilatoiminta voi olla säännöllisestä tai yksittäinen vierailu, ryhmän tai yksilön tarpeet huomioiden. Toiminta räätälöidään vastaamaan asiakkaan tarvetta.

Esimerkkejä ryhmistä: Päihde- ja mielenterveyskuntoutujat, pitkäaikaistyöttömät, lastensuojelun asiakasryhmät, koulu- ja työpaikkakiusatut

Kesto: noin 2,5h kerralla

Kerromme mielellämme lisää!

” On ollut todella tärkeää ja rentouttavaa saada ”tauko arjesta”, päästä luontoon ja tuntea olevansa läsnä aivan eri tavalla. Eläimet ja rauhallinen ilmapiiri Snappertunassa tekivät hyvää koko yhteisölle – asiakkaillemme, henkilökunnalle sekä perheenjäsenille, jotka toisinaan osallistuivat. 
Lämmin vastaanotto sekä teidän asenteenne ovat kultaakin arvokkaampia tälle asiakasryhmälle.
Joten kiitos, teette tärkeää työtä. ”

Ville P. ohjaaja Helsingin Diakonissalaitos.

Ota yhteyttä

Jätäthän joko sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron, jotta voimme olla teihin yhteydessä.


Käyntiosoite:
Vanha Rannikkotie 678, 10710 Snappertuna, Raasepori.
Vierailut ja tilakäynnit vain sopimuksen mukaan.

Y-tunnus: 2383892-7.

Suomi