My Day

My Day on kuntouttavaa maatilatoimintaa kodinomaisessa ympäristössä eläin-, puutarha tai luontoavusteisesti. My Day tarjoaa palveluitaan niin ryhmille kuin yksilöille.

Kuntouttavavassa maatilatoiminnassa harjoittelemme asiakkaan omien tavoitteiden mukaisia taitoja kuten esimerkiksi ylläpitämään asiakkaan toimintakykyä, vuorovaikutustaitoja tai tunteiden sanottamista ja tunnnistamista. Toiminta tapahtuu maatilaläinten ja luonnon keskellä.
Maatilatoiminta tähtää mm hyvinvoinnin tukemiseen, elämänhallinnan parantamiseen, arjessa jaksamiseen sekä sosiaaliseen kuntoutukseen.

MinD – voimauttava hevostoiminta® on hevosavusteinen ryhmänohjausmenetelmä, jossa hevonen toimii voimauttavana tekijänä. Säännöllisessä aikuisille tarkoitetussa pienryhmätoiminnassa työskennellään hevosten kanssa talliympäristössä, voimavarakeskeisellä työotteella. Toiminnassa yhdistyvät vertaistuki, luottamuksellinen ilmapiiri, vuorovaikutus ja voimavarakeskeisyys yhdessä ryhmäläisten kanssa, ohjaajan ohjaamana.

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta (sos. ped.) on syrjäytymisen ehkäisyyn, sosiaalisen kasvun ja hyvinvoinnin tukemiseen tähtäävää toimintaa. Toiminnan lähtökohtana on ihmisen ja hevosen vuorovaikutus sekä talliyhteisö, jossa toiminta tapahtuu. Sosiaalipedagoginen hevostoiminta perustuu yksilön omaan kokemukseen ja sen kautta oppimiseen ja asioiden oivaltamiseen.

Jokainen ihminen on meille arvokas ja tasavertainen. 

Esimerkkejä ryhmistä joille palvelumme soveltuvat hyvin: Ennaltaehkäisevä työ syrjäytymisvaarassa olevat, päihde- ja mielenterveyskuntoutujat, pitkäaikaistyöttömät, lastensuojelun asiakasryhmät, muistisairaat, erityistä tukea tarvitsevat henkilöt.

Ota yhteyttä, niin räätälöimme teidän asiakkaille ja yhteisölle tarvetta vastaavaa toimintaa.

Mitä tarkemmin ottaen tarjoamme?
Otathan rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme toiminnastamme ja palveluistamme Sinulle.

Olemme Green Care jäsentila. Lue Green Caresta lisää: www.gcfinland.fi.

” On ollut todella tärkeää ja rentouttavaa saada ”tauko arjesta”, päästä luontoon ja tuntea olevansa läsnä aivan eri tavalla. Eläimet ja rauhallinen ilmapiiri Snappertunassa tekivät hyvää koko yhteisölle – asiakkaillemme, henkilökunnalle sekä perheenjäsenille, jotka toisinaan osallistuivat. 
Lämmin vastaanotto sekä teidän asenteenne ovat kultaakin arvokkaampia tälle asiakasryhmälle.
Joten kiitos, teette tärkeää työtä. ”

Ville P. ohjaaja Helsingin Diakonissalaitos.

Ota yhteyttä

Jätäthän joko sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron, jotta voimme olla teihin yhteydessä.


Käyntiosoite:
Vanha Rannikkotie 678, 10710 Snappertuna, Raasepori.
Vierailut ja tilakäynnit vain sopimuksen mukaan.

Y-tunnus: 2383892-7.

Suomi