Tarjoan määrätietoisille hevosenomistajille ja harrasteratsastajille monipuolisia valmennuksia, intensiivipäiviä ja kursseja alkeista edistyneisiin.

Ratsastustaito A.

Klassinen ratsastus / akateeminen ratsastustaide Kommunikointi ja kehonkieli Operantti koulutus ja oppimispsykologia

Kaunis vuorovaikutus ja aito yhdessäolo hevosen ja ihmisen välillä on minulle tärkeää. Kehotietoisuus ja syvempi ymmärrys siitä, miten ihminen ja hevonen toimivat, auttavat meitä työskentelemään yhdessä hevosen kanssa kestävällä, turvallisella ja molemmille mukavalla tavalla.

Vahva punainen lanka tunneillani on aina kommunikointi, luottamus ja hyvä olo hevosen ja ihmisen välillä. Positiivisessa ja stressittömässä ilmapiirissä molemmat osapuolet oppivat parhaiten.

Koulutukseni

Vuodesta 2003 olen aktiivisesti työskennellyt hevosten parissa suuntauksena akateeminen ratsastustaide / klassinen ratsastus, kommunikointi ja kehonkieli, operantti koulutus ja positiivinen vahvistaminen.

Opiskelen jatkuvasti lisää, jotta kehittyisin eteenpäin ja ymmärtäisin hevosia vieläkin syvemmin. Näin pystyn auttamaan asiakkaitani paremmin. Osa koulutuksistani on useamman vuoden pituisia ja toiset ovat hieman lyhyempiä kokonaisuuksia.

Mainitakseni joitakin (lista ei ole täydellinen):

– Akateeminen ratsastustaide / klassinen ratsastus; Christofer Dalgren (Ruotsi), Celina Harich (Saksa), Hanna Engström (Ruotsi) ja Piet Bakker (Hollanti)
– Seat training, Centered Riding ja Balimo; Sue Leffler (Kanada), Judy Cross (USA) ja Hanna Engström (Ruotsi)
– Kehotietoisuus, kommunikointi ja naksutinkoulutus; Piet Nibbelink (Hollanti), Ellen Ofstad (Norja), Tuire Kaimio (Suomi).
– Deepening your horsemanship skills; Piet Nibbelink (Hollanti)
– MinD – voimaannuttava hevostoiminta: Päijät-Hämeen kesäyliopisto (valmistun alkukesästä -19)
– Kraniosakraaliterapia (ihmisille); The upledger institute
– Kalevalainen jäsenkorjaus (ihmisille); Kansanlääkintäseura ry

Lisäksi olen työskennellyt ja opiskellut Ruotsissa ammattilaisten kanssa muutamia vuosia keräten kokemusta ja tietotaitoa.

Liikun ympäri Suomea! Tulen mielelläni Teidän kotitallillenne. Vähintään 2 ratsukkoa tai tuntia tulee olla samalla tallilla. Päivään mahtuu 8-9 ratsukkoa.

 

Peruutusehdot:  Mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeistään viisi päivää ennen valmennusta. Korvaavan ratsukon voi itselleen etsiä tilanteen niin
vaatiessa, jolloin korvaava ratsukko maksaa osallistumisen valmennukseen perujan sijaan. Peruuttamattomasta valmennuksesta veloitetaan täydet kustannukset. Lääkärin/eläinlääkärin todistusta vastaan emme peri valmennuskuluja.

 

Ratsastustaito A:n hinnat:

Valmennus 40 € / noin 40 min
Luennot yhdistyksille ja seuroille alkaen 45 €. Aiheet ja kesto toiveen mukaan.
Kurssit ja intensiivipäivät räätälöidään toiveen mukaan, 6-8 ratsukkoa mahtuu mukaan. 0tathan yhteyttä!
Ratsastajan hyvinvointia tukevat hoitomuodot, lue lisää Gröna Stugan.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Matkakulut lisätään tuntien hintaan. Matkakulut jaetaan aina tasan kaikkien ratsukoitten kesken: mitä useampi
ratsukko, sitä useampaan osaan matkakulut jakautuvat.

Esimerkkejä matkakuluista:

Espoo: 55 €
Hanko: 39 €
Hyvinkää: 84 €
Inkoo: 19 €
Kirkkonummi: 41 €
Lohja: 32 €
Perniö: 38 €
Raasepori: 5 €
Salo: 53 €
Siuntio: 34 €
Turku: 96 €
Vihti: 54 €

” Ammattitaitoinen ja selkeä opettaja, joka antaa aikaa oppilaan tunteelle löytää oikeat jutut hevosensa kanssa. Ihana positiivinen persoona, joka pitää sovituista asioista kiinni. Odotan innolla uusia tunteja! ”

Katja K.

” Kuuntelee hevosta, mutta myös ratsastajaa – hieno taito pukea sanoiksi se, mitä tunnet. Korjaaminen tehdään pienin muutoksin, mutta vaikutukset ovat huikeat! Suosittelen. ”

Janette R.

” Mitä voi odottaa kun kutsuu Annican paikalle? Lämpöä ja myötätuntoa. Aktiivista asiakkaan kuuntelua ja aitoa kohtaamista. Huikeeta ammattitaitoa. Suosittelen lämmöllä. ”


Maarit H.

Käyntiosoite:
Vanha Rannikkotie 678, 10710 Snappertuna, Raasepori.
Vierailut ja tilakäynnit vain sopimuksen mukaan.

Y-tunnus: 2383892-7.

Ota yhteyttä

Jätäthän joko sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron, jotta voimme olla teihin yhteydessä.


Suomi