Määrätietoisille hevosenomistajille ja harrasteratsastajille monipuolisia valmennuksia, intensiivipäiviä ja kursseja alkeista edistyneisiin.

Klassinen ratsastus / Akateeminen ratsastustaide.
Kommunikointi ja kehonkieli.
Operantti koulutus & oppimispsykologia

Ratsastustaito A.

Kaunis vuorovaikutus ja aito yhdessä olo hevosen ja ihmisen välillä on minulle tärkeää. Kehotietoisuus ja syvempi ymmärrys siitä, miten ihminen sekä hevonen toimii, auttavat meitä työskentelemään yhdessä hevosen kanssa kestävällä, turvallisella ja molemmille mukavalla tavalla.
Vahva punainen lanka tunneilla on aina kommunikointi, luottaus ja hyvä olo hevosen ja ihmisen välillä. Positiivinen ja mahdollisimman stressitön ilmapiiri mahdollistaa tehokkaan oppimisen.

Koulutukseni
Vuodesta 2003 olen aktiivisesti työskennellyt hevosten parissa suuntauksena akateeminen ratsastustaide/klassinen ratsastus, kommunikointi ja kehonkieli, operantti koulutus, positiivinen vahvistaminen.
Opiskelen jatkuvasti lisää, jotta kehittyisin eteenpäin ja ymmärtäisin hevosia vieläkin syvemmin. Näin pystyn auttamaan asiakkaitani paremmin. Osa koulutuksistani ovat useamman vuoden pituisia ja toiset ovat hieman lyhyempiä kokonaisuuksia.

Mainitakseni joitakin (lista ei ole täydellinen):
– Eläintenkouluttaja (at), Amiedu.
– Akateeminen ratsastustaide/Klassinen ratsastus; Christofer Dalgren (Ruotsi), Celina Harich (Saksa), Hanna Engström (Ruotsi) ja Piet Bakker (Hollanti)
– Seat training, Centered Riding ja Balimo; Sue Leffler (Kanada), Judy Cross (USA) ja Hanna Engström (Ruotsi)
– Kehotietoisuus, kommunikointi ja naksutinkoulutus; Piet Nibbelink (Hollanti), Ellen Ofstad (Norja), Tuire Kaimio (Suomi).
– Deepening your horsemanship skills; Piet Nibbelink (Hollanti).
– MinD – voimaannuttava hevostoiminta: Päijät hämeen kesäyliopisto.
– Kraniosakraaliterapia (ihmisille); The upledger institute.
– Kalevalainen jäsenkorjaus (ihmisille); Kansanlääkintäseura ry.

Lisäksi olen työskennellyt ja opiskellut Ruotsissa ammattilaisten kanssa muutamia vuosia keräten kokemusta ja tietotaitoa.

Tapahtumat meillä
Tallillamme järjestetän erillaisilla aiheilla olevia kursseja ja treenipäiviä kaiken tasoisille. Niistä lisää FB sivuillamme!

Liikun ympäri Suomea!

Tulen mielelläni Teidän kotitallille!
Päivään mahtuu 6-8 tuntia. Vähintään 3 tuntia/talli.

Peruutusehdot
Peruuttamattomasta valmennuksesta veloitetaan täydet kustanukset. Peruutus tulee tehdä viimestään 5 päivää ennen valmennusta, myöhemmin tulleista peruutuksista veloitamme täydet kustannukset.
Korvaavan ratsukon voi itselleen etsiä tilanteen niin vaatiessa, jolloin korvaava ratsukko maksaa normaalisti osallistumisen valmennukseen eikä valmennuksen peruuja. Lääkärin/eläinlääkärin todistusta vastaan emme peri valmennuskuluja.

Ratsastustaito A. hinnasto
– Valmennus 55€ / noin 45min. Matkakulut lisätään.
– Kurssit ja intensiivipäivät räätälöidään toiveen mukaan, 6-8 ratsukkoa mahtuu mukaan. 0tathan yhteyttä!

Hinnat sisältävät alv 24%.

” Ammattitaitoinen ja selkeä opettaja, joka antaa aikaa oppilaan tunteelle löytää oikeat jutut hevosensa kanssa. Ihana positiivinen persoona, joka pitää sovituista asioista kiinni. Odotan innolla uusia tunteja! ”

Katja K.

” Kuuntelee hevosta, mutta myös ratsastajaa – hieno taito pukea sanoiksi se, mitä tunnet. Korjaaminen tehdään pienin muutoksin, mutta vaikutukset ovat huikeat! Suosittelen. ”

Janette R.

” Mitä voi odottaa kun kutsuu Annican paikalle? Lämpöä ja myötätuntoa. Aktiivista asiakkaan kuuntelua ja aitoa kohtaamista. Huikeeta ammattitaitoa. Suosittelen lämmöllä. ”


Maarit H.

Käyntiosoite:
Vanha Rannikkotie, 10710 Snappertuna, Raasepori.
Vierailut ja tilakäynnit vain sopimuksen mukaan.

Y-tunnus:  2383892-7.

Ota yhteyttä

Leave your email address or phone number so we can contact you.


Suomi