Chamomilla-pil3

Mitä homeopatia on?

Homeopatia on kokonaisvaltainen ja yksilöllinen hoitomuoto. Homopaattinen hoito tukee kehon omaa parantavia voimia ja tervehtymistä. Homeopaattiset lääkeaineet vaikuttavat fyysisellä sekä mielen että tunnetasolla. Homeopatia pyrkii korjaamaan
elimistön epätasapainotilan tukemalla kehon omia parantavia kykyjä ja näin käynnistämään paranemisprosessin. Sairauksien hoidon lisäksi homeopatian avulla voit myös ylläpitää terveyttä ja harmoniaa.

Sama hoitaa samaa Homepaattisen lääkeperiaatteen mukaan ”sama hoitaa samaa”. Aine, joka terveellä ihmisellä aiheuttaa sairausoireita, voi parantaa sairaan ihmisen samat oireet. Homeopatia tarjoaa sinulle turvallisen, tehokkaan ja luonnollisen
tavan parantua aktivoimalla kehon oman puolustusjärjestelmän. Homeopatia vapauttaa kehon omat voimavarat, jotta keho jaksaa parantaa itse itsensä. Se myös tasapainottaa kehoa, mikäli se fyysisellä tai mielen tasolla on epätasapainossa.

Esimerkkejä homeopatian käyttömahdollisuuksista:

Lapset: Korvatulehdukset, silmätulehdukset, ensihampaiden kipu, koliikki, ylivilkkaus, keskittymisvaikeudet, allergiat, iho-oireet, pelot, haluttomuus jäädä hoitoon tai mennä kouluun, haluttomuus mennä nukkumaan tai heikot yöunet.

Miehet: Eturauhasvaivat, tulehdukset, allergiat, päänsäryt, herpes, psoriasis, akne, sienitulehdukset, depressio, fobiat, krooninen väsymys, suolisto-ongelmat, unettomuus, kihti.

Naiset: Kuukautisongelmat, PMS-vaivat, lapsettomuus, menopaussi, endometrioosi, rintatulehdus, allergiat, päänsäryt, krooninen väsymys, depressio, suolisto-ongelmat, iho-ongelmat, unettomuus.
Depressio, fobiat, pelot, suru, pahoinpitely, riippuvuudet, anoreksia, bulimia.

Urheiluvammat: Revähdykset, lihasvammat, tulehdukset.

Onnettomuudet: Palovammat, ampiaisenpuremat, tapaturmat.

Vilustumisoireet: Kuume, kurkkukipu, yskä, hengitystietulehdukset.

Eläimet: Käytösongelmat, iho-ongelmat, kennelyskä, hot-spot, suolisto-oireet, pelot,
eroahdistus, ääniarkuus.


Varaa aika tai kysy lisää tästä!

https://www.gronastugan.fi/wp-content/uploads/2017/10/Untitled-20-3.png

Vanha Rannikkotie 678
Snappertuna, Raasepori

0400-878409 Camilla Lundqvist