Homeopatia ihmisille

Mitä homeopatia on?
Homeopatia on kokonaisvaltainen ja yksilöllinen hoitomuoto. Homeopatia pyrkii korjaamaan elimistön epätasapainotilan tukemalla kehon omia parantavia kykyjä ja näin ollen käynnistämään paranemisprosessi.

Homepaattisen lääkeperiaatteen mukaan sama hoitaa samaa mikä tarkoittaa että homeopaattinen lääke joka terveellä ihmisellä aiheuttaa sairausoireita, voi parantaa samat oireet sairaalla ihmisellä.

Homeopaattinen lääkeaine
Homeopaattiset lääkeaineet ovat pääosin peräisin kasveista, mineraaleista ja eläinkunnasta. Valmistus vaatimukset ja kontrolli yhtä tiukka kun perinteissä lääkkeissä (GMP). Homeopaattiset pillerit sisältävät maitosokeria ja vaikuttavaa ainetta. Eivät sisällä sidosaineita, gluteenia tai väriaineita. Homeopaattiset lääkkeet eivät ole synteettisiä.

Homeopatia on nopeammin kasvavien vaihtoehtolääkinnän hoitomuotoja EU:ssa, WHO:n mukaan.

Tiesitkö että Euroopassa koululääketiede ja homeopatia täydentävät toisiaan? Saksassa joka kolmas lääkäri käyttää homeopatiaa, Ranskassa 90% vanhemmista käyttää homeopatiaa lapsilleen ja itselleen, Eurooppalaisissa sairaaloissa käytetään myös homeopatia.

Saankohan minä apua homeopatiasta?
Näin kyselee kaiken ikäiset asiakkaani, oireita ja sairauksien kirjo on laaja. Apua saa sekä akuutteihin että kroonisiin vaivoihin.
Muutama esimerkki mainitakseni nenä-korva ja kurkkuvaivat, allergia, päänsäryt, unettomuus, PMS, vaihdevuosioireet sekä psyykkisiä oireita kuten ahdistus. Pikkulasten uniongelmat, lasten koliikki, kipu ensihampaita tekevällä vauvalla, tukea raskauden aikana ja synnytyksessä.

Taustani
Olen Camilla Lundqvist klassinen diplomi homeopaatti sekä farmaseutti. Lisäksi olen syventänyt tietojani kansainvälisessä homeopaatti koulu Dynamiksessa. Olen myös Suomen Homeopaatit ry:n jäsen.

Homeopatia ei tullut sattumalta elämääni, vaarini opetti minulle yrttilääkinnän parantavan voiman ja tämän luonnollisen tavan hoitaa ja vahvistaa omaa terveyttä. Opin myös arvostamaan puhtaasti viljeltyjä tuotteita ja luonnon antimia.

Ymmärtääkseni kehoa pintaa syvemmälle lähdin opiskelemaan farmasiaa, joka auttaa ymmärtämään kokonaisuutta eri näkökulmista.

Elämä maalla ja eläinten hoito täyttää hyvin vapaa-ajan. Homeopaattina olen oppinut valtavasti omien lasten-lapsien kautta ja saanut seurata homeopatian parantavaa voimaa.

Mitä vastaanotolla tapahtuu?
– Ensimmäinen tapaaminen kestää noin 1-1.5 tuntia. Käymme perusteellisesti läpi terveyden tilasi. Aikaisemmat tapahtumat elämässäsi voivat vaikuttaa tämänhetkiseen terveyteesi.

– Saat homeopaattisen lääkkeen, joka otetaan suun kautta.

– 4-6 viikon päästä seurataan miltä tilanne vaikuttaa, mitä on tapahtunut ja tehdään suunnitelma miten tästä eteenpäin.

– Jos sinulla on useampia kroonisia vaivoja, hoito voi kestää pidempään ennen kuin saavutat optimaalisen terveydentilasi. Jos perus kuntosi ja terveytesi ovat hyvät, niin paraneminen tapahtuu nopeammin.

Hinnasto
Vastaanotto: 80€ (1-1.5h).
– Alle kouluikäiset lapset 60€ (60min.).

– Päivystyksen puhelinneuvonta 40€ (20min.).
Puh. 0400-878409/Camilla.

Maksutapa: Käteinen tai sopimuksen mukaan.
Hintoihin sisältyy homeopaattinen lääke.
Hintoihin sisältyy alv 24 %.

Peruutusehdot
Mahdolliset peruutukset tulee tehdä niin nopeasti kuin mahdollista, kuitenkin viimeistään 24h ennen hoitoaikaa. Peruuttamattomasta hoitoajasta tai liian myöhään peruutetusta ajasta veloitamme täyden hinnan. Lääkärintodistusta vastaan emme peri maksua.

Käyntiosoite:
Vanha Rannikkotie 678, 10710 Snappertuna, Raasepori.
Vierailut ja tilakäynnit vain sopimuksen mukaan.

Y-tunnus: 2383892-7.

Ota yhteyttä

Ole hyvä ja täytä tämä yhteyslomake, jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja.
Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.