Määrätietoisille hevosenomistajille ja harrasteratsastajille, monipuolisia valmennuksia ja tunteja alkeista edistyneisiin.

Kaunis vuorovaikutus ja läsnäolo hevosen ja ihmisen välillä on minulle tärkeää. Kehotietoisuus ja ymmärrys siitä, miten hevosen ja ratsastajan keho toimii, auttavat meitä työskentelemään yhdessä hevosen kanssa kestävällä, turvallisella ja mukavalla tavalla. Ratsastustaito A. tarjoaa valmennuksia, lyhytkursseja ja luentoja. Tunnin aiheen suhteen mahdollisuuksia on monia, esimerkiksi ratsastus, maasta käsin työskentely tai vapaana työskentely. Sisältö tunnille räätälöidään yhdessä vastaamaan Sinun toiveitasi ja hevosen tarpeita.

Vahva punainen lanka tunneilla on kuitenkin aina kommunikointi, luottaus ja hyvä olo hevosen ja ratsastajan välillä. Positiivinen ja stressitön ilmapiiri mahdollistaa tehokkaan oppimisen.

 

Tunti on noin 45min.


Ratsastajan terveys

Hevosen hyvinvoinnin ja ratsastajan terveyden takia on tärkeää tasaisin väliajoin tarkistaa ratsastajan keho jännitysten ja vinoumien varalta. Ratsastajan hyvinvointi vaikuttaa vahvasti hevosen hyvinvointiin ja suoritukseen.
Pienet hyvinkin tavalliset haasteet ratsastuksessa viestivät, että olisi ajankohtaista tarkistuttaa ratsastajan keho.

Esimerkiksi:

*Jalustimet eivät pysy jalassa ravissa. Kenties ratsastajan selässä on jännityksiä, jotka estävät jalkojen rentouden ja hevosen liikkeitten myötäämisen?

*Satula ei pysy paikallaan vaan valahtaa toiselle puolelle. Miten ratsastajan lantio voi, olisiko siellä pientä vinoutta, joka estää hevosta käyttämästä rintakehäänsä oikein?

*Onko hevonen vahvempi toiseen kierrokseen, työläämpi pitää voltilla esimerkiksi oikeassa kierroksessa? Entäpä ratsastajan selkärangan ja hartioitten rentous ja suoruus?

 

 

Gröna Stugan on tunnelmallinen hoitohuoneemme hieman tallialueen sivussa. Tarjoamme erilaisia kokonaisvaltaisia hoitomuotoja, jotka tukevat ratsastajan kehoa ja terveyttä.

 

Untitled-1

Kalevalainen jäsenkorjaus

Untitled-34r

Kraniosakraali-terapia

ring-camomilla

Homeopatia

Enemmän hoitomuodoista: Gröna Stugan.