Ratsastustaito A.

Klassinen ratsastus / Akateeminen ratsastustaide. Kommunikointi ja kehonkieli. Operantti koulutus & oppimispsykologia.

Määrätietoisille hevosenomistajille ja harrasteratsastajille monipuolisia valmennuksia, intensiivipäiviä ja kursseja alkeista edistyneisiin.

Määrätietoisille hevosenomistajille ja harrasteratsastajille monipuolisia valmennuksia, intensiivipäiviä ja kursseja alkeista edistyneisiin.

Kaunis vuorovaikutus ja aito yhdessä olo hevosen ja ihmisen välillä on minulle tärkeää. Kehotietoisuus ja syvempi ymmärrys siitä, miten ihminen sekä hevonen toimii, auttavat meitä työskentelemään yhdessä hevosen kanssa kestävällä, turvallisella ja molemmille mukavalla tavalla.

Vahva punainen lanka tunneilla on aina kommunikointi, luottaus ja hyvä olo hevosen ja ihmisen välillä. Positiivinen ja stressitön ilmapiiri mahdollistaa tehokkaan oppimisen.

Koulutukseni
Vuodesta 2003 olen aktiivisesti työskennellyt hevosten parissa suuntauksena akateeminen ratsastustaide/klassinen ratsastus,  kommunikointi ja kehonkieli, operantti koulutus, positiivinen vahvistaminen.

Opiskelen jatkuvasti lisää, jotta kehittyisin eteenpäin ja ymmärtäisin hevosia vieläkin syvemmin. Näin pystyn auttamaan asiakkaitani paremmin. Osa koulutuksistani ovat useamman vuoden pituisia ja toiset ovat hieman lyhyempiä kokonaisuuksia.

Mainitakseni joitakin (lista ei ole täydellinen):
– Akateeminen ratsastustaide/Klassinen ratsastus; Christofer Dalgren (Ruotsi), Celina Harich (Saksa), Hanna Engström (Ruotsi) ja Piet Bakker (Hollanti)
– Seat training, Centered Riding ja Balimo; Sue Leffler (Kanada), Judy Cross (USA) ja Hanna Engström (Ruotsi)
– Kehotietoisuus, kommunikointi ja naksutinkoulutus; Piet Nibbelink (Hollanti), Ellen Ofstad (Norja), Tuire Kaimio (Suomi).
– Deepening your horsemanship skills; Piet Nibbelink (Hollanti)
– MinD – voimaannuttava hevostoiminta: Päijät hämeen kesäyliopisto. Valmistun alkukesästä -19.
– Kraniosakraaliterapia (ihmisille); The upledger institute.
– Kalevalainen jäsenkorjaus (ihmisille); Kansanlääkintäseura ry.

Lisäksi olen työskennellyt ja opiskellut Ruotsissa ammattilaisten kanssa muutamia vuosia keräten kokemusta ja tietotaitoa.

Ratsastustaito A. hinnasto
Valmennus 40€ / noin 40min.
Luennot yhdistyksille ja seuroille alk. 45€. Aiheet ja kesto toiveen mukaan.

Kurssit ja intensiivipäivät räätälöidään toiveen mukaan, 6-8 ratsukkoa mahtuu mukaan. 0tathan yhteyttä!
Ratsastajan hyvinvointia tukevat hoitomuodot, lue lisää Gröna Stugan.

Hinnat sisältävät alv 24%.

Matkakulut lisätään tuntien hintaan. Matkakulut jaetaan aina tasan kaikkien ratsukoitten kesken, mitä useampi ratsukko sen useampaan osaan matkakulut jakautuvat.
Esimerkkejä matkakuluista:
Espoo: 55€.
Hanko: 39€.
Hyvinkää: 84€.
Inkoo: 19€.
Kirkkonummi: 41€.
Lohja: 32€.
Perniö: 38€.
Raasepori: 5€.
Salo: 53€.
Siuntio: 34€.
Turku: 96€.
Vihti: 54€.

Liikun ympäri Suomea
Tulen mielelläni Teidän kotitallille!
Vähintään 2 ratsukkoa tai tuntia tulee olla samalla tallilla. Päivään mahtuu 8-9 ratsukkoa.

Peruutusehdot
Valmennuksen peruuminen/peruuttamattomasta valmennuksesta veloitetaan täydet kustanukset. Peruutus tulee tehdä viimestään 5 päivää ennen valmennusta. Korvaavan ratsukon voi itselleen etsiä tilanteen niin vaatiessa, jolloin korvaava ratsukko maksaa normaalisti osallistumisen valmennukseen eikä valmennuksen peruuja. Lääkärin/eläinlääkärin todistusta vastaan emme peri valmennuskuluja.

 

” Ammattitaitoinen ja selkeä opettaja, joka antaa aikaa oppilaan tunteelle löytää oikeat jutut hevosensa kanssa. Ihana positiivinen persoona, joka pitää sovituista asioista kiinni. Odotan innolla uusia tunteja! ”

Katja K.

” Kuuntelee hevosta, mutta myös ratsastajaa – hieno taito pukea sanoiksi se, mitä tunnet. Korjaaminen tehdään pienin muutoksin, mutta vaikutukset ovat huikeat! Suosittelen. ”

Janette R.

” Mitä voi odottaa kun kutsuu Annican paikalle? Lämpöä ja myötätuntoa. Aktiivista asiakkaan kuuntelua ja aitoa kohtaamista. Huikeeta ammattitaitoa. Suosittelen lämmöllä. ”


Maarit H.

Käyntiosoite:
Vanha Rannikkotie 678, 10710 Snappertuna, Raasepori.
Vierailut ja tilakäynnit vain sopimuksen mukaan.

Y-tunnus: 2383892-7.

Ota yhteyttä

Ole hyvä ja täytä tämä yhteyslomake, jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja.
Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.