Chamomilla-piltsv

Inom homeopatin betraktas människan som en helhet, där kropp och själ samverkar och utgör en odelbar helhet. Sjukdom har sin orsak i obalans och det är genom att behandla denna helhet som balansen kan återställas. Genom sitt fokus på helheten och sammanhangen mellan de olika symptomen kan homeopatin stöda läkning på alla plan såväl fysiskt såväl som emotionellt och mentalt.

Med homeopati kan man behandla både akuta och kroniska problem.
Homeopatin är en medicinsk behandlingsform som sker enligt principen liknande botar liknande. De homeopatiska läkemedlen stimulerar och stärker kroppens egna läkande krafter.
Exempel på vad kan behandlas med homeopati

Barn Smärta, feber, hosta och tillfälliga sömnproblem, allergier och hud problem. Inflammationer såsom öron-, ögon och luftvägsinfektioner. Kolik, första tändernas värk och smittkoppor, mässling. Koncentrationssvårigheter tex. ADHD, svårt för att gå till skolan, vill inte bli lämnad på dagis, vill inte gå och lägga sig.

Män Prostatabesvär, inflammationen, allergier, huvudvärk-migren, herpes, psoriasis, akne, depression, fobier, kronisk trötthet, magbesvär, sömnlöshet, gikt.

Kvinnor Graviditetsillamående, svullnad, trötthet och depression. Magbesvär och halsbränna. Huvudvärk, sömnlöshet, rädsla och sorg. Igångsättning av förlossningen, för smärta, inflammationer och styrka till sammandragningarna. För nyfödda som stöd för lungor och stärka livskraften. Stöder moderns repande från förlossningen. Mjölkstigningen och bröstinflammation.

Hormonella besvär, värmevallningar, sömnlöshet, menopaus.

Depression, fobier, rädslor,sorg, addiktioner,anorexia, bulimia.

Idrottskador, försträckning, muskelvärk, inflammationer, försnabbar återhämtningen efter hård träning.

Brännsår, insektbett, fästningsbett, shock efter olycka.

Förkylning ,feber, ont i halsen, hosta.

Boka tid eller fråga mer

https://www.gronastugan.fi/wp-content/uploads/2017/10/Untitled-20-3.png

Gamla Kustvägen 678
Snappertuna, Raseborg.

0400-878409 Camilla Lundqvist