Homeopati för människor

Vad är homeopati?
Homeopati är en helhetsomfattande och individuell behandlingsform. Homeopati strävar till att reparera kroppens obalans med att stöda kroppens ägna läkande krafter, på det sättet startar vi kroppens läkningsprosess.

Enligt den homeopatiska medicinen läker lika lika, vilket betyder att det preparat som på en frisk orsakar symptom. läker samma sympton på en sjuk.

Homeopatisk medicin
De homeopatiska medicinerna är huvudsakligen från växtriket, mineraler eller djurriket.
Tillvärkningskraven samt kontrollerna på de homeopatiska medicinerna är lika strikta som på den traditionella medicinerna (GMP).
Homeopatiska medicinerna innehåller mjölksocker och det värkande medlet, de innehåller inte bindmädel, gluten eller färgmedel. Homeopatisk medicin är inte syntetiskt.

Homeopati är en av de snabbast växande alternativa behandlingar innom EU, enligt WHO.

Visste du att i Europa komplementerar traditionell medicin och homeopati varandra. I Tyskland använder var tredje läkare homeopati, i Frankrike använder 90 % av föräldrarna homeopati åt sina barn och åt sin familj, homeopati använd på sjukhus runt om i Europa.

Skulle jag kunna få hjälp av homeopati?
Såhär frågar kunder i alla åldrar, bredden på symptom och sjukdomar är mycket bred. Man kan få hjälp till såväl akuta som kroniska problem som t.ex. flunssa med både halsont, snuva och feber, allergi, sömnproblem, huvudvärk/migren, PMS, symptomvid övergångsålder, psykiska problem som ångest.
Småbarns problem som kolik, värk av första tänderna som slår ut, dålig nattsömn, rädslor och separationsångest. Vid graviditet och förlossning.

Min bakgrund
Mitt namn är Camilla Lundqvist och jag är utbildad klassisk diplom homeopat samt farmaceut. Jag har även fördjupat mina kunskaper i den internationella homeopat skolan Dynamis. Är medlem av Finlands Homeopater rf.

Homeopatin kom inte in i mitt liv av en slump. Min morfar hade visdom om naturmedicin och lärde mig en massa om örternas läkande kraft. Jag lärde mig värdera naturligt odlade produkter och allt det som naturen bjuder på.

För att förstå människokroppen började jag studera farmaci, det är viktigt att förstå helheten från olika perspektiv.

Livet på landet och alla våra husdjur fyller min fritid. Som homeopat har jag lärt mig massor via mina barn-barn, fått följa med homeopatins läkande kraft.

Hur går det till på mottagningen?
– Första besöket tar ca. 1-1.5h. Vå går grundligt igenom ditt hälsotillstånd. Tidigare händelser i livet kan påvärka krafftigt hur vi mår idag.
– Du får en homeopatisk medicin som tas via munnen.

– Om 4-6 veckor uppdaterar vi den nuvarande situationen, ser vad som hänt och gör en plan om hur vi fortsätter frammåt.

– Om du har flera kroniska sjukdomar kan det ta en längre tid före du har uppnått din optimala hälsa. Om din grundhälsa och kondition är god, tillfrisknar kroppen snabbare. 

Mottagningens prislista
– Mottagning 80€ (1-1.5h).
– Barn under skolåldern 60€ (60min.)

– Homeopatisk telefon jour 40€ (20min.).
Mob. 0400-878409/Camilla.

Kontant betalning eller enligt överenskommelse.
Priset innehåller homeopatisk medicin.
Priset innehåller moms 24%. 

Avbokningsvillkor
En avbokning bör göra så snart som möjligt, dock senast 24h före mottagningen. En oavbokad eller en för sent avbokad behandling debiter vi fullt pris. Mot sjukintyg debiteras inget. 

Besöksadress:
Gamla Kustvägen 678, 10710 Snappertuna, Raseborg.
Mottagning och gårdsbesök enbart enligt överenskommet.

Fo-nummer: 2383892-7.

Ta kontakt

Lämna e-mail adress eller telefonnummer, så att vi kan kan kontakta er.


Svenska